GDPR

Persondatapolitik for Mohocon


Mohocon og persondataforordningen

Nedenstående politik omhandler behandlingen af persondata på mohocon.com.

Indsamling af dine personlige data
Mohocon indsamler personlige data som dit navn, din emailadresse, din stilling samt kontaktoplysninger på din organisation. Indsamlingen af disse oplysninger er en forudsætning for at du kan have en konto på Mohocon.com.

Når du bruger Mohocon.com, indsamler Mohocon desuden automatisk følgende informationer om din computers hardware og software: IP-adresse, webbrowser, styresystem, enhed, domænenavne, logintidspunkter, -steder og -varighed.

Mohocon.com giver dig mulighed for selv at indtaste flere oplysninger om dig selv. På platformen kan du desuden dele disse oplysninger med de personer du har inviteret. Bemærk at data som du tilføjer, og vælger at dele med andre personer, kan bruges af disse personer.

På Mohocon.com finder du links til tredjeparters hjemmesider. Mohocon er ikke ansvarlig for indholdet på disse websider.

Mohocon har taget alle rimelige forholdsregler for at sikre at Mohocon.com ikke indeholder vira, trojanske heste eller lignende. Mohocon kan dog ikke garantere at hjemmesiden er fri for disse programmer og er ikke ansvarlig for tab eller skader, de kan medføre.

Anvendelse af dine personlige data
Mohocon anvender dine personlige oplysninger til drift og for at sikre servicekvaliteten af Mohocon.com.

Mohocon anvender desuden dine personlige data til at informere dig om nye opdateringer, produkter og services som Mohocon tilbyder. Mohocon kan også kontakte dig for at få din mening om nuværende eller fremtidige services, som vi kan tilbyde.

Endelig anvender Mohocon dine personlige data til at sende dig notifikationer om dine aktiviteter på Mohocon.com. Denne service kan du selv slå til og fra.

For at beskytte vores brugeres personlige data og for at overholde EU’s persondataforordning, har de af vores samarbejdspartnere som behandler vores brugeres og medarbejderes personlige data underskrevet en databehandleraftale. Herudover har vores kolleger i de såkaldte tredjelande (som er lande uden for EU- og EØS-samarbejdet) underskrevet en såkaldt Standard Contractual Clauses udarbejdet af EU hvor de forpligter sig til at behandle dine personlige data fortroligt og ikke at videregive nogen oplysninger til personer uden for Mohocon

Mohocon hverken sælger eller lejer kundelister ud til tredjepart.

Medarbejdere som har mulighed for at tilgå disse oplysninger, har forpligtet sig til kun at tilgå disse oplysninger med tilladelse fra en person i den pågældende virksomhed. I tilfælde hvor det er nødvendigt at tilgå disse oplysninger for at kunne udføre en teknisk opgave, har medarbejdere mulighed for at gøre dette, såfremt de har indhentet skriftlig tilladelse fra en overordnet.

Mohocon videregiver udelukkende dine personlige data til tredjepart hvis loven pålægger os det eller hvis Mohocon er i god tro om at videregivelsen er nødvendig for at a) overholde loven, b) beskytte Mohocon’s rettigheder og ejendom eller c) opretholde en eller flere menneskers personlige sikkerhed.

Vi beholder kun dine data så længe det er nødvendigt for at opfylde formålet, som dine data er givet til. For at fastlægge den passende opbevaringsperiode, tager vi formålet, omfanget, naturen og sensitiviteten af dine persondata i betragtning.

Idet vi ikke længere har behov for dine persondata, vil vi slette dem på en sikker måde. Vi vil også overveje, om og hvornår vi over tid kan minimere de persondata, som vi bruger, og om vi kan anonymisere persondata, således at det ikke længere kan forbindes med dig. I sidstnævnte tilfælde kan vi bruge den tilbageblevne information uden yderligere information til dig.

Du kan ved at kontakte Mohocon altid få oplyst hvilke data vi har på dig, ligesom du til enhver tid kan anmode om at få opdateret, udleveret eller slettet dine personlige data fra Mohocon.com. Du har også ret til at få overført dine oplysninger til en anden dataansvarlig. Vær venligst opmærksom på, at såfremt du anmoder om at få slettet dine data fra Mohocon.com, vil du miste din adgang til platformen. Uagtet din anmodning om sletning pålægger Bogføringsloven os desuden at gemme de af dine personlige data, der har regnskabsmæssig relevans i 5 år fra udgangen af det år, dataene vedrører.

Brug af cookies
Mohocon anvender cookies på Mohocon.com for at personalisere din oplevelse samt for at få et generelt billede af trafikken på Mohocon.com.

En ’cookie’ er en tekstfil der anbringes på din harddisk af en webserver. En cookie indeholder informationer som hjemmesiden kan bruge til at effektivisere kommunikationen mellem dig og din webbrowser. Cookies kan ikke bruges til at køre programmer eller til at overføre vira til din computer.

Det primære formål med cookies er at fortælle webserveren, hvem du er, når du navigerer rundt på en hjemmeside. Eksempelvis er det en cookie der, når du er logget ind på Mohocon.com, sikrer at webserveren husker hvem du er hver gang du skifter menu, og dermed ved hvilken konto den skal vise dig. Det gør at du kan se de informationer og filer, du har tilføjet til netop din konto. En cookie hjælper også med at huske dig når du vender tilbage til hjemmesiden, så du ikke selv behøver at huske dit brugernavn og adgangskode.

I din webbrowser kan du selv slå cookies til eller fra. De fleste browsere er indstillet til automatisk at acceptere cookies. Hvis du slår cookies fra, vil du dog ikke have mulighed for at logge ind på Mohocon.com, eftersom det netop er cookies, der fortæller browseren, hvem du er, og dermed kan give dig adgang til din personlige konto.

Sikkerheden omkring dine personlige oplysninger
Mohocon opbevarer dine personlige data på computerservere i kontrollerede og sikre omgivelser, der er beskyttet mod uautoriseret adgang, brug og offentliggørelse. Når personlige oplysninger overføres til andre hjemmesider, er de beskyttet af SSL-kryptering (Secure Socket Layer).

Børn under 16 år
Mohocon behandler ikke bevidst personlige data på børn under 16 år. Hvis du er under 16 år, skal du spørge dine forældre eller værge om lov til at anvende Mohocon.com.

Fravælg kommunikation fra Mohocon
Mohocon respekterer dit privatliv, og giver dig mulighed for at fravælge det meste kommunikation fra os. Dette kan du gøre ved enten at skrive til os som angivet nedenfor eller ved at klikke på linket i bunden af den email, du har modtaget.

Ændringer til denne persondatapolitik
Mohocon opdaterer vores persondatapolitik løbende for at sikre overholdelse af de gældende regler samt for at tilgodese virksomhedens og kundernes behov. Mohocon opfordrer dig til at holde dig opdateret om, hvordan vi beskytter dine personlige data.

Dit samtykke
Når du sender os persondata, giver du samtidigt samtykke til, at vi må opbevare og bruge disse data.

Selvom du nu giver dit samtykke til denne persondatapolitik, kan du til enhver tid trække dette samtykke tilbage. Ligeledes har du ret til at klage til Datatilsynet hvis du mener, at Mohocon har brudt de gældende regler for behandling af personlige data.

Kontaktoplysninger
Mohocon hører meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne persondatapolitik. Kontakt os venligst via ’kontakt’ menuen på Mohocon.com



Denne persondatapolitik trådte i kraft den 28. maj 2018.